Вікторія Вдовиченко, президент ГО «Інститут політики та урядування», на інтерв’ю для UA Tea Time

У інтерв пані Вдовиченко розкрила завдання і перспективи громадської організації, а також зазначила, що Інститут є платформою для взаємодії громадянського суспільства і бізнесу.

Особливу увагу під час інтерв'ю було приділено проекту «Школа ефективного урядування: адвокасі». Пані президент пояснила чотири етапи процесу проведення Школи: перший етап присвячений вирішенню завдань громадянського розвитку за допомогою визначення та впровадження терміна адвокасі; другий етап – онлайн лекції від залучених спікерів – професіоналів у сфері політології, адвокації та державного управління; третій етап Школи -  триденна тренінг робота учасників з найкращими фасилітаторами у сфері адвокасі, і останнім, але не менш актуальним, є етап, який буде проведено у квітні, який є основною ідеєю проекту - презентація адвокасі ініціатив учасників та їх співпраця із бізнесом.

Іншою цікавою та важливою частиною інтерв’ю було питання про подолання корупції в Україні та демократичні зміни у суспільстві. Були обговорені методи реалізації кращих зарубіжних практик у вітчизняних умовах розвитку держави.

У закінченні інтерв'ю президент Інституту висловила ідею перспективного урядування, а саме - як зробити так, щоб дії уряду мали вирішальне значення для змін, що потребує суспільство.

Більше цікавих подробиць та деталі інтерв’ю дивіться на каналі UA Tea Time.