Президент IPG Вікторія Вдовиченко на інтерв'ю каналу Майдан ТБ

Вікторія Вдовиченко, Президент ГО "Інститут політики та урядування", в прямому ефірі телеканалу Майдан ТБ розповіла про "Школу ефективного урядування: адвокасі"

В своєму інтерв'ю пані Вікторія розповіла про мету створення Інституту політики та урядування, розкрила його основні напрями дяльності. Президент ГО підкреслила, що цінністю для організації є соціально активна, прогресивна, свідома молодь України, яка хоче і прагне змін в нашому суспільстві і в нашій державі: "Молодих людей потрібно не тільки виховувати, а і спрямовувати". 

Як зазначила пані Президент, Інститут політики та урядування створює платформу для інноваційних проектів ефективного урядування.

Першим проектом Інституту політики та урядування стала "Школа ефективного урядування: адвокасі", урочисте відкриття якої зібрало вітчизняних та зарубіжних дипломатів, політиків, представників бізнесу та освіти. Це єдиний проект від України який було відзначено та обрано експертною комісією Американського інноваційного фонду для випускників програм уряду США як найкращий проект від Європи.

Про інші цікаві подробиці діяльності Інституту, а також про проект "Школа ефективного урядування: адвокасі" дивіться в інтерв'ю Вікторії Вдовиченко на каналі Майдан ТБ.