Мета, цілі та завдання

Історія створення:

Інститут політики та урядування розпочав свою діяльність у 2015 р. Ініціатива створення та заснування Інституту належить Вікторії Вдовиченко, випускниці Дипломатичної академії України при МЗС України, переможниці програми Professional Fellows Program уряду Сполучених Штатів Америки.

Інститут започаткував проведення освітньої, культурної та просвітницької діяльності, проектів ефективного й інноваційного управління. Команда організації складається з найкращих фахівців у сфері політики, адвокації, державного управління, дипломатії та міжнародних зв’язків.

Одним з перших проектів стало створення «Школи ефективного урядування: адвокасі». Цей проект став єдиним від України, який відзначено та обрано експертною комісією Американського інноваційного фонду для випускників програм уряду США.

Бачення:

Відкрита до діалогу зі світом, гармонійна в межах кордонів, соціально врівноважена та економічно розвинена Україна.

Місія:

Наша місія – це створення середовища для обміну досвідом та підсилення громадської активності для розвитку ефективного урядування як запоруки якісних змін в державі.

Мета:

Наша мета – це  проведення освітньої, культурної та просвітницької діяльності задля становлення та розвитку демократичного громадянського суспільства в Україні.

Цінності:

Цінністю для нас є соціально активні, свідомі, прогресивні люди, натхненні ідеєю ефективної взаємодії держави та суспільства.

 

  

Завдання:

  • здійснювати організаційну, інформаційно-аналітичну та просвітницьку діяльність, спрямовану на подолання суспільно значущих проблем;
  • забезпечувати реалізацію програм та проектів ефективного й інноваційного управління з урахуванням кращого міжнародного досвіду;
  • сприяти належній участі громадян у процесі прийняття рішень, налагодження діалогу та активній взаємодії з державою;
  • поширювати кращі українські практики громадських ініціатив у світі;
  • формувати позитивний імідж України на міжнародній арені.