Бізнес-зустрічі учасників Школи ефективного урядування: адвокасі з експертами та донорами

В рамках проекту "Школа ефективного урядування: адвокасі" на минулих вихідних для учасників Школи було проведено дві сесії бізнес-зустрічей з вітчизняними та закордонними експертами і донорами

Бізнес-зустрічі стали унікальною можливістю для учасників проекту "Школа ефективного урядування: адвокасі" для представлення процесу реалізації власних адвокасі-кампаній перед експертами та представниками донорських організацій. Також вони мали нагоду особисто поспілкуватися з кожним спікером, поставити свої питання та отримати вичерпні відповіді та поради.

На першій сесії бізнес-зустрічей гостями були: генеральний директор компанії Танграм Україна Олексій Цебро, голова правління ГО "Центр громадянського представництва "Життя" Андрій Скіпальський, координатор проекту Freedom House Зорян Кісь та член Спостережної Ради компанії Green Bee Asset Management, керуючий партнер компанії "Мастергаз" Роберт Бассілі.

Перша сесія бізнес-зустрічей була присвячена аналізу адвокасі-кампаній учасників Школи ефективного урядування: адвокасі. Експерти надали свої коментарі та висловили побажання кожному з учасників, відзначили сильні та слабкі сторони проектів, відповіли на питання та надихнули учасників Школи на майбутні успіхи та нові звершення у реалізації їх адвокасі-кампаній.

На другій частині бізнес-зустрічей серед запрошених гостей були присутні: національний координатор проекту ОБСЄ в Україні Наталія Беца, керівник проекту DESPRO в Україні Оксана Гарнець та програмний асистент проекту UNITER, PACT Христина Рибачок.

Пані представили учасникам Школи свої організації, розповіли про напрями їх діяльності, можливість надання грантів для адвокасі-проектів та особливості подання грантових заявок донорам, надали коментарі та поради всім учасникам Школи.

Запрошені гості та учасники спілкувалися у невимушеній обстановці в форматі "офф-рекорд", мали змогу відверто та відкрито висловити свою думку та попрацювати заради успішного результату кожного учасника Школи.

Фотогалерея з бізнес-зустрічей, а також враження учасників Школи представлено на офіційних сторінках Інституту політики та урядування та проекту "Школа ефективного урядування: адвокасі" у мережі Facebook.