Урочисте відкриття Школи ефективного урядування: адвокасі

27 листопада 2015р. відбулося урочисте відкриття Школи ефективного урядування: адвокасі в America House Kyiv за участю відомих дипломатів, політиків, представників бізнесу та освіти.

З вітальним словом з нагоди відкриття першого проекту ГО «Інститут політики та урядування» звернулися до гостей та організаторів школи пані Крісті Енн Хофленд - директор America House Kyiv, Надзвичайний і Повноважний Посол України Віктор Маштабей та Василь Бабич – віце-президент Молодіжної ради при Посольстві США в Україні.

Почесним гостем відкриття став Богдан Гаврилишин, який закликав молодь долучатися до забезпечення політичного, економічного, соціального та екологічного потенціалу країни та брати участь у її трансформації.

До присутніх звернулася з вітальним словом Президент Інституту політики та урядування Вікторія Вдовиченко. Пані Вікторія розповіла передумови зародження ідеї проведення Школи, історію створення організації та презентувала команду організації. Вона закликала учасників наполегливо працювати задля реалізації своїх адвокасі-ідей.

Серед гостей, які долучилися до урочистого відкриття, були: Президент AGR Generation Джон Шморгун, партнер Porcelain груп Патрисія Шморгун-Гаврилишин, Генеральний директор компанії Танграм Україна Олексій Цербо, представники Дипломатичної академії України, Національного агентства з питань державної служби України, міжнародних асоціацій, благодійних фондів та громадських організацій.

«Школа ефективного урядування: адвокасі» - проект, що ставить на меті навчання молодих українців методології застосування адвокасі, вироблення ефективних адвокасі-кампаній та успішне їх впровадження на локальному, національному, міжнародному рівнях. Проект започатковано ГО «Інститут політики та урядування», що розпочала свою роботу у 2015 р.

Партнерами проекту виступили Посольство США в Україні, Американська торгівельна палата в Україні, Благодійний Фонд Богдана Гаврилишина, Інститут професійного лобіювання та адвокасі, Центр політико-правових реформ та інші.